miercuri, 28 septembrie 2016

Cum ne promovam pagina de facebook?!

 Pupicei pentru drăgălași mei!

De ceva timp mă tot gândesc la acest subiect, dacă să postez sau nu pe blog, însă îmi place să împărtășesc cu voi tot ce strâng.


Aceasta promovare se referă la activitatea noastră online, în special pe facebook. Bineînțeles nu vorbim doar despre promovare, cât și despre menținerea actualilor vizitator cât și venirea altora.
Ei bine am selectat cele mai bune puncte de vedere ale mele pentru a face asta:

  • Postează mereu!
Este foarte important ca vizitatorii tai să fie în permanență la curent cu noutățile tale, în cazul în care ai o zi libera nu posta până  ți se face rău, poți programa postările pentru zilele în care nu ești disponibilă. Este indicat să postezi de aproximativ trei ori pe zi, însă cel mai important pare a fi postul de dimineață sau seară, se presupune că dimineața în timpul destinat cafelei suficiente persoane vor citi noul tău post, însă postul de seară va avea garantat mai multe reacții deoarece atunci sunt și mai multe persoane active.




  • Distribuie postările și grupuri!

Distribuirea postărilor este de mare ajutor deoarece oferă posibilitatea de a răspândii și atrage atenția mai multor persoane, exista grupuri speciale pentru promovare pretutindeni, cât și pentru a socializa cu alți creatori de handmade sau viitori clienți. Aveți nevoie doar de cuvintele cheie precum " promovare", " vânzare", "handmade", în funcție de mica afacere pe care o aveți.




  • Hastauri!

#ChestiidelaRozz #Handmade 
Hastag, hastag este pretutindeni, o "moda" ce a prins foarte repede de tumblr, la instagram și eu o folosesc pe facebook. În momentul în care tu aplici un hastag acesta apare pe motoarele de căutare, este important ca acesta sa fie un cuvânt cheie, simplu  și de asemenea în limba engleza se găsesc cele mai multe date.

  • Facebook promovează!
De ceva timp facebook are o aplicație ce oferă oportunitatea de a-ți promovezi postările de pe pagină cu bani reali, în momentul în care consideră ca o postare are o audientă mare datorită comentariilor sau vizualizărilor acesta te înștiințează și îți dă datele necesare pentru a te decide dacă vrei promova postarea aleasa de el.
Însă poți alege să promovezi o poză cu o creație de care ești foarte incantat/ă și crezi a va atrage garantat mai mult public, clienți, vizualizări și multe alte beneficii pentru munca ta.


  • Concursuri!
Vei avea nevoie de un premiu pe care îl vei oferi după ce vei atinge un anumit număr de participanți ce au îndeplinit anumite cerințe, ca de exemplu sa dea like paginii și pozei, să lase comentariu cu "particip" sau " numele a trei prieteni" și o distribuire pozei pentru a se strânge cât mai multă lume, scopul este să aduci cât mai multe like-uri paginii tale. Acestea se pot organiza cu o pagina mai mare care se va ocupa și de alegerea câștigătorului, sau poți alege sa faci totul singur/ă.


Vă puteți înscrie și voi la concurs, click!



  • Oferă cadouri!
Un mic truc pentru a-ți surprinde fanii devotații ai paginii ce sunt mereu prezenți și te susțin cu like-uri, comentarii, distribuiri; oferă-le un mic cadou, pur și simplu le lași un mesaj în care le ceri adresa și le explici de ce, suspansul rămâne pentru că ei nu vor știi când vei trimit cadoul, eu fac asta chiar acum.



  • Generator pentru like-uri, share!

Exista asemenea programe ce au ca scop acumularea de credite pentru a beneficia de like-uri, distribuiri pe diverse site-uri de socializare, acestea sunt gratis precum acesta. Însă dacă ve-ți căuta o să descoperiți o multitudine de oportunități pentru a strânge cât mai multi fanii pentru pagina voastră prin această metodă contra cost.


Şi BONUSUL meu este unul frumos și creativ pentru persoanele pasionate de handmade dornice să învețe lucruri noi.

  • Experiență și schimb de idei.
Dacă erai interesată de întreaga lista de mai sus și totuși îți dorești mai mult pentru tine, poți să cunoști persoane ce îți împărtășesc pasiunea, poți bifa un schimb frumos de accesorii handmade, eu am făcut câteva asemenea schimburi unul dintre ele a fost postat chiar pe blog acum ceva timp.
Vă invit sa faceți asemenea schimburi vă alegeți cu o prietena, cu noi accesorii și cu noi tehnici studiate care, poate le vei încerca și tu!


Sper ca v-a plăcut și a fost pe interesul vostru!


Va pupă & îmbrățișează,
 a voastră Rozz!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu