miercuri, 9 septembrie 2015

" Zilele Orașului Cernavodă"

       Buna dragilor! 
Ce faceți?

Asa cum am primit o sugestie pe pagina, să fac un post pe blog despre "Zilele Orașului Cernavodă" la care am participat împreună cu TeodoraLori si Elena , având un stand împreună.

Poză cu zâmbete haioase.


Din păcate noi ne-am fi dorit să arate mai bine standul nostru, însă am învățat că ne trebuie o nouă prezentare, dar:
Aceste sunt minunatele creații ale Teodorei, faceți abstracție de acel scotch .
Acestea sunt toate ale mele.
Poșetele mele de hârtie, și câteva figurine quilling.  Cercei și câteva coliere ale Elenei , brățările Teodorei  și frumuseți de la Lori.Mh, din câte ați urmărit pagina acest eveniment a durat cam cinci zile, frumoase și nebune.
Am văzut multe persoane incantate de creațiile noastre cu fel de fel de reacții: " Cred ca lucrați foarte mult! ", " Astea sunt scumpe, hai sa mergem!", "Mami, mami, eu vreau asta!", "Uite ce frumoase sunt!"

Pot spune că am strâns suficienți bani cât să dau o nouă comandă, însă i-am investit din păcate în ceva  mai urgent pentru mine.

Dar nu asta e atât de important, ce este cu adevarat important se regăsește în reușita de a cunoaște persoane noi frumoase și fascinante, caractere noi, și cel mai important să văd imagini noi transpuse în arta.

Am fost mai mult decât încântată să întâlnesc pe cineva care a cumpărat un colier iar de la Teo brățări din simplul fapt că apreciază ceea ce facem, a spus că au locul lor de cinste și ca nu le va dărui nimănui, și spre surprinderea voastră este un băiat cel care a făcut acest gest minunat. Te pupam și îți mulțumim Alex. Ne-ai incurajat mult să continuam <3 .

Am resuit să cunoaștem câteva fetite din Turcia care ne-au vizitat foarte entuziasmate de creațiile noastre, indecise ce să aleagă.
Am primit o comanda de la  mama unei fetițe absolut adorabilă, își dorește ca noi ei cercei cu inimioare să se asorteze cu un colier alături de Minnie.
Am mai primit o comanda deoarece a fosta atât de încântată încât a povestit și prietenei ei de cercei. Își dorește un set cu inimioare albe.

A fost frumos, mă bucur ca am reușit să învăț lucruri noi și să cunosc noi persoane.

Vă pup & îmbrățișez!
Cu drag Rozz.
6 comentarii: