Avem nevoie de:
- coajă de lămâie/portocală/grefruit
- lumânare sferică aproape de dimensiunea coji
- două lumanri tip pasila
- chibrit/brichetă
opţional: scorţişoară măcinată sau beţe sau ce plante aromatice mai doriţi
Din păcate eu foloseam lămâia pentru un tratament când am folosit storcătorul coajă nu s-a rupt, nici crăpat, deci nu am o prima parte a proiectului în poze, dar vom vorbii despre ea. E primul meu tutorial spontan.
Pentru a înlătura miezul unei fruct citric se îndepărtează capacul că la pepenele verde şi apoi va puteţi folosi de o linturita pentru a scoate uşor mijlocul.
Pentru început avem nevoie de lumânări şi coajă de lămâie.
Am aşezat în coajă de lămâie lumarea cea mare.
Pentru a o fixă în interior m-am folosit de cele două lumari pastile, le-am topit şi le-am adăugat în coajă. Pentru a o fixă îin interior m-am folosit de cele două lumari pastile, le-am topit şi le-am adăugat în coajă.
Imediat ce am pus toată ceară de la cele două pastiluţe am adugat şi 3 beţişoare de scorţişoară pentru aromă mai plăcută.
Eu am adăugat cât încă era caldă ceară puţină scorţişoară măcinată pentru un efect şi mai frumos.
Atat am avut pentru voi frumoşilor, o idee simplă şi drăguţă ce aduce parfum de sărbătoare rece şi fericire! Aştept din nou pârile şi sfaturile voastre!
Pupisi & imbratisarui de la a voastra Rozz !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu